پروژه های آرم LPC2138 ( آموزش برنامه نویسی arm به زبان c )

5 سال پیش | 3802 مشاهده شده
آموزش برنامه نویسی arm به زبان c

ویژگی های کلی فریم ورک یونیورسال lpc2000 ( آموزش برنامه نویسی arm به زبان c )

• کابرد آسان فایل ها در پروژه و ماژولار بودن فریم ورک ( مناسب برای آموزش برنامه نویسی arm به زبان c )
• استفاده از دیتا تایپ منطبق با stdint
• داشتن شماتیک پروتئوس در فریم ورک برای کمک به راه اندازی پروژه خود
• رعایت استاندارد MISRA با کمک افزونه های PC-lint و CPP-Check
• داکیومنتینگ و کامنتینگ با استفاده از doxygen
• انتشار رایگان فریم ورک تحت مجوز GPLv3
• در نسخه های اولیه فعلا بر روی lpc2138 کار شده است، در آینده سری های دیگرlpc2000 اضافه خواهد شد.
• امکان خرید پروژه های مختلف که با استفاده از این فریم ورک ساخته شده است.

نرم افزارهای مورد نیاز

• (PCB Design & VSM Simulation Suite 8 (Proteus
• (MDK Version 5 (Keil
• Git for CVS is used

لینک های فریم ورک یونیورسال lpc2000

لینک دانلود فریم ورک

راهنمای فریم ورک یونیورسال lpc2000

چرا ARM؟

ممکن است قبلا متوجه شده‌باشید که پردازنده‌های ARM در همه جا وجود دارند. وقتی به اطرافم (مودم، ال سی دی ها، ال ای دی ها، لب تاپ، تلفن، موبایل، تبلت و غیره) نگاه می‌کنم، می‌توانم دستگاه‌های  بی شماری مشاهده کنم که حداقل یک پردازنده ARM در آن ها به کار رفته است. فکر می کنم که پردازنده ARM یکی از گسترده‌ترین هسته‌های CPU در جهان شده‌است.

این برنامه آموزشی برای افرادی مناسب است که می‌خواهند برنامه نویسی میکروکنترلرهای ARM  را یاد بگیرند. به خصوص کسانی که با برنامه نویسی رجیستر ها مشکل دارند. تجربه داشتن در میکرو کنترلرهای AVR و PIC در سرعت یادگیری برنامه نویسی آرم بسیار تاثیر گذار خواهد بود. شما با این فریم ورک به راحتی قادر به کنترل کردن قسمت های مختلف میکروکنترلر  خواهید بود. اگر از کهنه کارهای برنامه نویسی آرم باشید  حتما اسم  های CMSIS, Std driver وHAL driver  شنیده اید. در این فریم ورک سعی شده لایبرری مشابه  ,CMSIS Std driver و HAL driver شرکت ST (اما کوچک و جمع  وجور) برای میکروکنترلرهای فیلیپس سری 2000 (lpc2000)  پیاده سازی شود. با این وجود چون هدف آموزش و آشنا کردن افراد با میکرو کنترلر های آرم فیلیپس سری 2000 است، ساده بودن هم از اهداف این فریم ورک بوده است.

چرا LPC2000؟

با توجه به اینکه اکثر مبتدی ها، برنامه نویسی میکروکنترلرها را در محیط پروتئوس و با میکروکنترلر های AVR  شروع کرده اند، مزیتی که این سری میکروکنترلرهای شرکت فیلیپس دارد( شبیه سازی آن در پروتئوس) کار را برای آموزش برای مدرس راحت می کند. بنابراین میکروکنترلر های آرم فیلیپس سری 2000 برای اهداف آموزشی و دانشگاه ها بهترین انتخاب است.  من هم در این وبلاگ بر روی این خانواده تاکید خاصی خواهم داشت.

فریم ورک یونیورسال lpc2000

بعد از کار کردن  بر روی میکروکنترلرهای آرم شرکت ST و مسلط شدن بر آنها تصمیم گرفتم میکروکنترلری غیری از ST تجربه کنم. با بررسی و جستجو هایی که انجام دادم، در نهایت  بین دو راهی انتخاب میکرو کنترلرهای مایکروچیپ یا فیلیپس (NXP)مردد بودم،  اما سرانجام  فیلیپس را انتخاب کردم.  علی رغم اینکه میکروهای اس تی نسبت به دو شرکت مایکروچیپ و فیلیپس ارزان قیمت تر هستند، فیلیپس  سری 2000 نسبت به اس تی برای طراح امبدد گزینه راحت تری است( در طراحی اس تی شما باید از دیباگر جی لینک و لاجیک آنالایزر و .. استفاده کنید).  علاوه بر آن شما در پروتیوس 8 قادر خواهید بود میکروکنترلر های شرکت فیلیپس را شبیه سازی کنید. همین مسئله سرعت توسعه برد شما را چندین برابر خواهد کرد( دقیقا مشابه میکروکنترلرهای ای وی ار که در دهه گذشته بین امبدد کار ها معروف شده بود).

نحوه راه اندای فریم ورک

این فریم ورک شامل دو فولدر inc و src می باشد. کافی است شما در محیط برنامه نویسی Keil فولدر inc که شامل هدر فایل ها است به پروژه اضافه کنید. علاوه بر هدر فایل ها، تمام سورس های مختلف فریم ورک که در پوشه src قرار دارد، یک بار برای همیشه به پروژه خود اضافه کنید. بعد از آن آماده اید میکروکنترلر ها را به کار بگیرید.

افزودن هدر فایل ها به پروژه + آموزش برنامه نویسی arm به زبان c
افزودن هدر فایل ها به پروژه
اضافه کردن سورس به پروژه
افزودن سورس ها به پروژه
افزودن سورس ها به پروژه + آموزش برنامه نویسی arm به زبان c
افزودن سورس ها به پروژه

سخنی با کاربران

به هر طریقی که می‌‌اندیشید از جمله گزارش اشکالات، پیشنهادات، انتقادات، معرفی به دیگران، مشارکت در توسعه فریم ورک و غیره  مشارکت نمایید یقینا برای ما مایه دلگرمیست. برای حفظ حقوق نویسنده و کمک به برنامه نویسان و دانشجویان با استفاده از این فریم ورک مثال هایی به صورت پروژه های ساده  دانشجویی آماده شده است. شما با پرداخت مبلغی مناسب قادر به دانلود آنها خواهید بود.

نکته مهم: لازم به ذکر است توسعه دهنده  گان وظیفه ای بابت آموزش مباحث زبان های برنامه نویسی  سی و مباحث سطح پایین و غیره ندارد و موارد توضیح داده شده (استفاده از فریم ورک) ضروری بوده اند.

نکته مهم: کلیه حقوق مادی و معنوی این  فریم ورک مربوط به توسعه دهنگان می باشد و خریدار کسی است که به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی اقدام به خرید و پرداخت هزینه  و استفاده از محصول می نماید. هرگونه کپی برداری و انتشار مثال های این فریم ورک بدون اجازه توسعه دهنده غیر مجاز و غیر قانونی است.

برای خرید پروژه های این فریم ورک به این لینک مراجعه کنید.

لیست پروژه هایی آماده

راه اندازی سون سگمنت با میکرو کنترلر lpc2138 در پروتئوس

خاموش روشن کردن ledها (gpio) با میکرو کنترلر lpc2138 در پروتئوس

راه اندازی lcd کاراکتری (الفبا وعدد) lpc2138

rtc با نمایشگر t6963c با lpc2138

ال سی دی t6963c با میکروکنترلر lpc2138





دیدگاهتان را بنویسید

در سایت ما نظر خود را بیان کنید.